Lokal TV  Østjylland - LTV OJ

Om os

Lokal TV Østjylland (LTVOJ)  har fået en sendetilladelse fra 01. Januar 2020 frem til 31. december 2025 på Kanal Østjylland. Stationen støttes af tilskudspuljer under Slots- og Kulturstyrelsen til ikke-kommerciel lokal-tv. Radio- og TV-nævnet er den kompetente tilsynsmyndighed.

LTV har fokus på Djursland, Aarhus og Samsø. Vi har etableret en redaktion i Åbyhøj med øje på aktiviteter og initiativer i Aarhus og Samsø kommuner. Vi har tilsvarende etableret en redaktion i Rønde på Djursland med udgangspunkt i begivenhederne på Nord- og Syddjurs kommune.

Vores programmer har er primært i kategorien Kultur med Kulturtankstation og i kategorien Andet med GAIA -miljø- og klima magasin, Djursland Magasin og Samsø Magasin. Vi interesserer og først og fremmest for miljø, klima og kultur og sender derfor overvejende programmer om disse emner.


LTVOJ producerer tv i fem kategorier; Nyheder, Aktualitet, Musik, Kultur og Andet. Stationen skal producere minimum 200 TV programmer og sende minimum 50 uger om året svarende til mindst 2 timer nye programmer om ugen. Programmerne skal genudsendes 4 gange om ugen.


Nyheder: Østjyske Nyheder
Aktualitet: Aktuelt
Kultur: Kulturtankstationen
Musik: Musikbox
Andet: Gaia, Brændpunkter, Reportagen, Djursland Magasin, Samsø Magasin, Sundhedsmagasin og Sportsmagasin samt Public Acess fladerne BydelsTV , Åben Kanalen og LTV Video Bank 

Målgruppe: 
LTVOJ producerer udsendelser, som er målrettet alle befolkningsgrupper i Djursland, Århus og Samsø. Vi er en lokal og regional tv-station med rødder og netværk i Aarhus, Djursland og Samsø.

Mission: 
Det er vigtigt at give plads til alle medborgere i samfundet, Vi ønsker at give alle en reel mulighed for at ytre sig og være en del af mediebilledet. Deltagelse motiverer og muliggør demokrati og medborgerskab.


Public Access: 
LTV OJ bygger på en inkluderende Public Access strategi. Vi arbejder løbende på at udvikle og udvide vores netværk og få skabt tætte relationer mellem borger og samfund.

. LTVOJ er en del af sendesamvirket Kanal Østjylland. Det er en digital regional kanal med 5 TV stationer, som sender ikke kommerciel lokal-tv i Østjylland på DVB-T, YouSee og Stofa.

Bestyrelse og vedtægter:

BESTYRELSEVEDTÆGTERREGNSKAB/LEDELSESBERETNING 2021

Kontaktinformation:
Formand og kontaktperson: Thomas Stenberg, ltvoj2020@gmail.com

TVhuset Aarhus, Ved Lunden 9, st., DK-8230 Åbyhøj